Tészta:
- 35 dkg liszt
- 20 dkg margarin
- 5 dkg darált dió
- 2 evőkanál kakaópor
- 1 egész tojás
- 1 tojássárgája
- 1 csomag sütőpor
Máz:
- 10 dkg étcsokoládé
- 8 dkg margarin
- fél dl étolaj
Töltelék:
- sárgabaracklekvár
Díszítés:
- marcipánvirágok
A tészta hozzávalóit összegyúrom, vékonyra kinyújtom és tetszés szerinti kiszúróval kiszaggatom. Sütőpapíros sütőlapra teszem, 180°C-on kisütöm. Amikor kisültek, sárgabaracklekvárral kettőt-kettőt összeragasztok. A csokoládét a margarinnal és az olajjal gőz felett felolvasztom. A megtöltött korongokat belemártom, és marcipánvirágokkal díszítem.
Domján Mária receptje.