Tészta:
- 40 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
- 8 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
- 1 tojás
- 4 evőkanál tejföl
- csipet só
- mandula aroma
- kakaópor
Krém:
- 1 vanília ízű pudingpor
- 0,5 l tej
- 18 dkg cukor
- 15 dkg margarin
- mandula aroma
Tetejére:
- 10 dkg csokoládét
- 4 evőkanál olajban felolvasztani
A tésztához a hozzávalókat összegyúrjuk, és három részre osztjuk. Az első lapot fehéren hagyjuk, a másodikba teszünk 1/ 2 üveg mandula aromát, a harmadikba pedig 1 evőkanál kakaóport. A krémhez a hozzávalókat összefőzzük és az egyik felébe mandula aromát teszünk. A tetejére olvasztott csokoládét öntünk.
Kalamárné Rába Gyöngyi receptje.
A fenti recept, a szerző engedélyével került feltöltésre!