Tészta:
- 2 x 4 tojásos kakaós piskóta
Krém:
- 50 dkg mascarpone
- 5 dl habtejszín
- 10 evőkanál porcukor
- 2 csomag vaníliás cukor
Teteje:
- 40 dkg étcsoki
- 3 dkg kókuszzsír
A piskótát egy 27 x 27 cm-es tortaformában megsütjük. Két kakaós lapot kapunk. A krémhez a mascarponét, a tejszínt a porcukrot és a vaníliás cukrokat habbá verjük. Az alsó piskótára kenjük a krém felét, és ezt majd vékonyan megkenjük málna dzsemmel. Erre kerül a krém másik fele, majd rá a másik kakaós piskóta, ám ezt már felszelve tesszük rá. Hűtőben körülbelül 2 órát hagyjuk dermedni. Felszeljük és megmártogatjuk az olvasztott csokiban, amit kókuszzsírral olvasztunk fel.