

- 60 dkg liszt
 - 40 dkg margarin
 - 20 dkg porcukor
 - Reszelt citrom héj (én dr.oetker finesse-t használok)
 - 2 db vaniliás cukor
 - 2 tojás sárgája
 
Nekem ebből a mennyiségből 60 db kész(összeragasztott) linzer lett.
A hideg (a margarin is hideg legyen) hozzávalókat szélsebesen összegyúrom, 1 órát a hűtőben pihen(Utána én mindig csak annyi tésztát veszek ki,amennyit kinyújtok)
Vékonyra nyújtom, sütőpapiros tepsiben 180 fokon alul-felül sütéssel megsütöm a fele „tele”,fele „lukas közepű”,maradjon fehér ne legyen színe.
A tetejét külön még töltés előtt porcukrozom,majd baracklekvárral (mással is lehet, ízlés dolga) töltöm meg.Incsifincsi
Túsz Katalin receptje.
A fenti recept, a szerző engedélyével került feltöltésre!










