- 6 tojásos piskóta
- baracklekvár
- kb. 21 db babapiskóta
- 8 dl tej
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 1 rum aroma
- 3 dl habtejszín
Megsütjük a piskótát. Ha kihűlt, baracklekvárral megkenjük és kirakjuk babapiskótákkal jó sűrűn egymás mellé, majd a kenőtollat rumba mártogatjuk és egyenletesen megkenjük vele a piskótákat. 8 dl tejjel elkészítünk 2 csomag vaníliás pudingot, a lényeg hogy jó sűrű legyen. A margarint kikeverjük a porcukorral, majd a kihűlt pudinggal óvatosan kikeverjük. Ezt a pudingos krémet rákenjük a babapiskótákra, majd a tetejére felverjük a tejszínt, és azt is rásimítjuk.
Igazán nagyon finom és mutatós sütemény, akár ünnepre is.
Kovácsné Szepesi Ági receptje.