Tészta:
- 1 evőkanál kakaópor
- 6 tojás
- 6 evőkanál cukor
- 6 evőkanál liszt
Töltelék:
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 5 dl tej
- ízlés szerint cukor
- háztartási keksz
- rum
1 evőkanál kakaóporból 6 tojással, 6 kanál cukorral és 6 kanál lisztből a szokásos módon kakaós piskótát sütünk. Ha kihűlt a piskóta, 2 vékonyabb lapot vágunk belőle. 2 csomag vaníliás pudingporból a tasakon található leírás alapján krémet főzünk. 50 dkg háztartási kekszet rummal belocsolunk. Tálcára tesszük a kakaós piskótalapot, rákenjük a krém felét, ráhelyezzük a rummal locsolt kekszeket, majd rákenjük a krém másik felét, és végül a piskótalappal fedjük. Kis időre hűtőbe tesszük. Készíthetjük két kisebb darabban is.