![](http://webcukraszda.hu/wp-content/uploads/2020/05/95568889_3264297816938463_3544459148714311680_n.jpg)
![](http://webcukraszda.hu/wp-content/uploads/2020/05/95902146_3264297743605137_1008939975913242624_n.jpg)
![](http://webcukraszda.hu/wp-content/uploads/2020/05/95713653_3264297893605122_6482461304551374848_n.jpg)
Tészta:
- 4 x 3 tojásos piskóta
Krém:
- 4 púpos evőkanál liszt
- 2 evőkanál kristálycukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 5 dl tej
- 25 dkg margrarin
- 8 evőkanál porcukor
- 3 evőkanál rumoaroma
- 2-3 evőkanál kakaópor
- 1 kocka étcsokoládé
A krémhez a hozzávalkókat kikeverjük és felfőzzük, majd langyosra hűtjük. Közben kevertegjük. 25 dkg margarint habosra keverek 8 evőkanál porcukorral, majd a felfőzött krémhez keverem. Hozzáadok 3 evőkanál rumaromát, és 2-3 evőkanál kakaóport. Tettem bele egy kocka étcsokit is, többet nem akartam mert mi nem szeretjük ha túl édes. Jól kihabosítom, és megtöltöm a lapokat.
Pici margarint egy kis porcukorral kikevertem ezzel díszítettem a tetejét.
Schuller Erika receptje.
A fenti recept, a szerző engedélyével került feltöltésre!