Tészta:
- 2 db 6 tojásos piskóta
Krém:
- 4 kis doboz natúr joghurt
- 3 csomag vaníliás cukor
- 10 dkg cukor
- fél csomag étkezési zselatin
- 5 dl habtejszín
- 40 dkg erdei gyümölcskeverék
- kb. 20 db babapiskóta
Először is megsütjük a két piskótát. Közben egy lábasba beleöntjük a négy natúr joghurtot, a vaníliás cukrot, a kristálycukrot és a zselatint. Lassú tűzön addig főzzük, amíg a cukor feloldódik, majd teljesen kihűtjük. A tejszínt keményre felverjük, majd összeforgatjuk a joghurtos krémmel és a gyümölcsökkel. Az egyik piskótára rákenjük a joghurtos krém felét, majd kirakjuk babapiskótával. Erre pedig rákenjük a krém másik felét és befedjük a második piskótalappal. Mindenképpen egy éjszaka hűtőben tartsuk, hiszen a babapiskótának puhulnia kell. Díszítés ízlés szerint.
Kovácsné Szepesi Ági receptje.