Tészta:
- 50 dkg liszt
- 10 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
- 1 tojássárgája
- 225 g tejföl (egy nagy dobozos fele)
- 1/2 csomag sütőpor
Krém:
- 2 csomag csokoládé ízű pudingpor
- 20 dkg cukor
- 7 dl tej
- 250 g margarin
Tetejére:
- Csokoládé
A lisztet átszitáljuk és a margarinnal a porcukorral a tojás sárgájával a tejföllel és a sütőporral elkeverjük alaposan. Könnyű, jól nyújtható tésztát kapunk, amit négy részre osztunk, majd tepsi hátán vagy lemezen megsütünk. A krémhez a pudingot sűrűre főzzük , majd levesszük a tűzről és az egész margarinnal kikeverjük géppel. Ez a krém forrón megy a lapokra. A tetejére csokoládé bevonat kerül.
Farkas Erika receptje.