![](http://webcukraszda.hu/wp-content/uploads/2020/04/92773509_3020873614636956_2889101268817543168_n-1.jpg)
![](http://webcukraszda.hu/wp-content/uploads/2020/04/93014158_3020873531303631_3187593872322592768_n.jpg)
Lapok:
- 25 dkg liszt
- 10 dkg porcukor
- 1 tojás
- 1 tojás sárgája
- 1 evőkanál rum
- 1 kiskanál szódabikarbóna
- 5 dkg vaj
- 1 evőkanál méz
Krém:
- 10 tojás fehérje
- 1 csipet só
- 15 dkg cukor
- 1, 2 l víz
- 4 csomag vanília ízű pudingpor
- 25 dkg cukor
És még:
- 5 dl tejszín
Tepsi hátán 2 lapot sütünk. Egyiket a tepsibe rakjuk, a másikat felkockázzuk. A krémet elkészítjük: a tojásfehérjét, a sóval és a porcukorral kemény habbá verjük. A pudingokat a cukorral megfőzzük a vízben. Amikor felforrt, beletesszük a felvert habot is és kis lángon tovább kavargatjuk még 1-2 percit. Ezt a krémet forrón a tepsiben lévő lapra símitjuk. Ha kihűlt, rásimítunk 5 dl felvert tejszínhabot, végül rárakosgatjuk a négyzetekre vágott másik lapot. Hűtve, porcukorral szórva tálaljuk.
Perkeczné Győr Éva recepjte.
A fenti recept a szerző engedélyével került feltöltésre!