- 40 dkg finomliszt
- 2 evőkanál kakaópor
- 20 dkg porcukor
- 1 tojás
- 1 tojássárgája
- 10 dkg margarin
- 1 sütőpor
- 2 dl tejföl (körülbelül)
A krémhez:
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 2 tasak puncs pudingpor
- 5, 5 dl tej
- 15 dkg porcukor
A tetejére:
- 15 dkg csokoládé
- 1 evőkanál étolaj
A tészta hozzávalóit összeállítjuk annyi tejföllel,hogy könnyen nyújtható tésztát kapjunk.
Tepsi hátán (24 ×39 cm-es ) 3 lapot sütünk 180 °C-ra melegített sütőben. A pudingport, a cukrot tejben felfőzzük.Kihűtjük és a margarinnal habosra keverjük. a lapokat betöltjük. A csokoládét az étolajjal mikróban felolvasztjuk, simára keverjük és a süteményt bevonjuk vele. Hűtőbe tesszük egy éjszakára és utána szeleteljük fel.
Vass Lászlóné receptje.
Edit szeretettel vár Benneteket desszertek és házias ételek receptjeivel a Konyhamánia Edit módra oldalon!