A tésztához sütünk 3 db 2 tojásos kakaós, kerek piskótát:
- 2 tojás
- 2 evőkanál cukor
- 2 evőkanál liszt
- 2 evőkanál kakaópor
- 1/2 csomag sütőpor
Krém:
- 1 liter tej
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 6 evőkanál cukor
- 1 csomag vaníliás cukor – ezt megfőzzük, majd ha kihűlt, beleforgatunk
- 2,5 dl felvert tejszínhabot
A torta összeállításához szükségünk lesz még:
- 2 csomag gesztenyemasszára (2 × 250 g) és
- 2,5 dl felvert tejszínhabra
A lapokat megkenjük egyesével krémmel, erre gesztenyepürét reszelünk, majd erre simítjuk a tejszínhabot. Ezt ismételjük, míg el nem fogynak a lapok. Az utolsó lap tetejére már csak tejszínhabot kenünk és gesztenyét reszelünk. A tetejét, oldalát tejszínhabbal és gesztenyeszemekkel díszítjük.
Jó étvágyat!
Váradi Gabriella receptje.