Tészta:
- 2 csapott kávéskanál méz
- 2 tojás
- 20 dkg porcukor
- 5 dkg margarin
- 2 evőkanál kakaópor
- 2 kávéskanál szódabikarbóna
Ezeket az anyagokat gőz felett jól felmelegítem (egynemű legyen), majd 50 dkg liszttel összegyúrom, és 3 lapot sütök belőle.
Krém:
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 5 dl tej
- 25 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
A pudingport a tejjel a szokásos módon megfőzöm. A margarint a porcukorral habosra keverem, majd a kihűlt pudinggal összekeverem.
A végén hozzáadom
- 25 dkg gesztenyemassza
- 5 dkg margarin
- 0,5 dl sütőrum keverékét
Az egészet kikeverem jó habosra, majd ezzel töltöm meg a lapokat.
Tetejére csokimáz:
- 20 dkg csokoládé
- 5 dkg margarin
- 3-4 evőkanál étolaj
Gőz felett összeolvasztom, majd a sütemény tetejére simítom.
Réti Andrásné Judit receptje.