- 12 dkg zsír vagy vaj
- 20 dkg cukor
- 30 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
- 3 evőkanál lekvár
- 1 evőkanál kakaópor
- 2 egész tojás és 1 tojás sárgája
- 10 kanál víz
A zsírt, cukrot, tojásokat habosra keverjük. Hozzáadjuk a lekvárt, a liszttel elkevert kakaóport és sütőport. Majd a 10 kanál vizet. Alaposan összekeverjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és az előmelegített sütőben megsütjük. Ha kihűlt porcukorral tálaljuk.
Tipp.; Lehet bele tenni gyümölcsöt is. Én most barackot hasznàltam. Konzerv barackot, annak a levét tettem bele víz helyett
Karsai Alexandra Nóra receptje.
A fenti recept a szerző engedélyével került feltöltésre!