- 1 csomag téglalap alakú piskóta
- 2 doboz babapiskóta
- 2 csomag vaníliás pudingkrém
- 30 dkg gyümölcs (eper, málna, magozott cseresznye, meggybefőtt vagy 20 karika banán)
- 10 dkg vaj vagy margarin
- 10 dkg porcukor
A csokoládé-bevonathoz:
- 10 dkg csokoládé
- 5 dkg vaj vagy margarin
A piskótát éles késsel három részre vágjuk: az egyik szeletet vastagabbra hagyjuk, ez lesz a piramis alja, a másik kettő pedig az oldala. A vajat a porcukorral habosra keverjük és vastagon bekenjük vele a sütemény aljának szánt piskótalap felső, illetve vékonyan a két oldallap belső felületét. Kevés krémet félreteszünk és vékonyan bekenjük vele a babapiskóták mindkét oldalát. A vaníliapudingot, valamint a csokoládé-bevonatot elkészítjük. A megkent piskótalapra babapiskótát teszünk, erre került a megkocsonyásodott vaníliakrém, középre egy-egy szem gyümölcs, oldalra szintén babapiskóta, ismét puding, majd a két oldalára a piskótalap. Ezután a piramist egyenletesen bevonjuk az olvasztott csokoládéval.