Tészta:
- 4 tojásos csokoládés piskóta karika
Töltelék:
- 2 csomag csokoládés pudingpor
- 6 dl tej
- 3 evőkanál cukor
- 1 doboz mascarpone 25 dkg
- 3 dl tejszín
- 1 habfixáló
- 5 dkg porcukor
A tetejére:
- 1 tábla keserű csokoládé
- olaj
- margarin
- díszítésnek marcipán
A piskótát elkészítem az itt olvasható recept alapján. Ha kihűlt három egyforma lapra vágom. A pudingot a tejjel szokásos eljárással felfőzöm. Amikor kihűlt hozzáadom a mascarponét és a felvert tejszínhabot.Ezzel a krémmel töltöm meg a tortát. A tetejére és oldalára olvasztott csokoládét teszek.
Domján Mária receptje.
Látogassátok meg Marcsi finomságok konyháját, ahol sok-sok csodás recepteket találtok!