Tészta:
- 40 dkg liszt
- 20 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
- 2-3 evőkanál kakaópor
- 1 csomag sütőpor
- 1 tojás
Hab:
- 1 tojásfehérje
- 15 dkg cukor
Bevonat:
- 10 dkg étcsokoládé
- 5 dkg margarin
- fél dl étolaj
A tészta hozzávalóit összegyúrom, virágforma kiszúróval kiszaggatom, majd minden másodiknak a közepét is kiszúrom. Sütőpapiros sütőlapon 180°C-on sütöm. A tojásfehérjét a cukorral gőz felett kemény habbá verem. A kisült korongokat felolvasztott csokoládéba mártom, majd amikor a csokoládé már megkeményedett, az alsó lapra a habot felhúzom és a tetejére a lukas lapot teszem. Eper kerül a kis kiszúrt korong közepébe.
Domján Mária receptje.