![](http://webcukraszda.hu/wp-content/uploads/2021/01/136947689_1641446682726704_7201912851014598236_n.jpg)
![](http://webcukraszda.hu/wp-content/uploads/2021/01/136799212_445786679886664_6857620577888693181_n.jpg)
- 2 egész tojás
- 30 dkg cukor
- 1 evőkanál fahéj
- 2 evőkanál kakaópor
- 1 csomag vaníliacukor
- 1 csomag sütőpor
- 2 dl olaj
- 1/2 l tej
- 50 dkg liszt
- 3 evőkanál lekvár
- 5 evőkanál darált dió
- 2 kiskanál szódabikarbóna
- 1 marék durvára vágott dió
A hozzávalókat összekavarjuk, és sütőpapírral bélelt közepes méretű /20×30 cm/ tepsibe öntjük. A tetejét megszórjuk a durvára vágott dióval. 180°C-os, előmelegített sütőben kb. 25-30 perc alatt megsütjük. Tűpróba!
Gál Hedvig receptje.
A fenti recept, a szerző engedélyével került felöltésre!