A 3 piskótalaphoz összesen:
- 15 tojás
- 15 evőkanál liszt
- 15 evőkanál cukor
- 3 csomag sütőpor
- 3 csomag vaníliás cukor
- 4 evőkanál kakaópor
A krémhez:
- 7 dl tej
- 3 csomag csokoládés pudingpor
- 6 evőkanál cukor
- 10 dkg csokoládé
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
3 piskótát sütünk: 2 kakaósat és 1 világosat. Amíg kihűlnek, addig elkészítjük a krémet: a pudingot, a cukrot és a csokit felfőzzük a tejben, majd kihűtjük. A margarint habosra keverjük a porcukorral, a kihűlt pudinggal krémesre keverjük, majd 3 részre osztjuk. Összeállítjuk a tésztát: barna lap – krém – világos lap – krém – barna lap – krém. Tetejét díszíthetjük a saját krémjével vagy tejszínhabbal.
Tálalás előtt pár órára, vagy egész éjszakára hűtőbe tesszük.
Borsi Józsefné Gángó Erika receptje.