![](http://webcukraszda.hu/wp-content/uploads/2019/03/52883816_1255568327934892_6112735865283280896_n.jpg)
Tészta:
Lapok:
- 25 dkg liszt
- 5 dkg zsír
- 5 dkg porcukor
- 1 tojás
- sütőpor
- 1 csapott evőkanál kakaó
- 1 dl tej
Krém:
- 5 dl tej
- 4 evőkanál liszt
- 20 dkg cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 tojás
- 20 dkg vaj
A lapok hozzávalóit összegyúrjuk és tepsi hátulján körülbelül 5-8 percig sütjük. Két lapot sütünk. A krémhez a hozzávalókból sűrű pudingot főzünk, és amikor kihűlt hozzákeverjük a vajat is.
A sütemény összeállítása : alulra egy kakaós lap, erre jön a krém fele, erre helyezzük rá a piskótát, majd kenjük rá a krém másik felét, és fedjük be a másik kakaós lappal.
Szűcs Kitti receptje az Konyhatündér oldalról.
A fenti recept a szerző engedélyével került feltöltésre!