- 6 tojás
- 22 dkg kristálycukor
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- kevés só
- házi sárgabaracklekvár a megkenéshez
A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét felverjük habnak. Fokozatosan hozzáadjuk a kristálycukrot, és egyenként a tojások sárgáját. Ezután beleszórjuk a pudingporokat. Nem kell bele sütőpor. A masszát sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, és 200°C-on kb. 10 percig sütjük. Ha megsült, kitesszük hűlni. Nem kell felgöngyölni, maradhat a tepsiben. Ha kihűlt, megkenjük a lekvárral, ekkor tekerjük fel. Szeletelés előtt porcukorral díszíthetjük.
Vass Lászlóné receptje.
Edit szeretettel vár Benneteket desszertek és házias ételek receptjeivel a Konyhamánia Edit módra oldalon!