- 60 dkg túró
- 6 tojássárgája
- 20 dkg cukor, csipetnyi só
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 5dl tej
- 2 rúd vanília
- 1 csomag (45 dkg) leveles tészta
- 1 kg sárgabarack
- 5 dkg mandulaszirom
- 5 dkg méz
- 2 dkg vaj
A túrót a tojássárgájával, a cukorral, sóval és a pudingporral jól kikeverjük. A tejben a vaníliát felfőzzük, majd a meleg tejhez keverjük a túrót. A krémet kihűtjük. A tésztát egy sütőlapra nyújtjuk, villával megszurkáljuk, rákenjük a túrókrémet, majd a felezett, magozott sárgabarackokat ráfektetjük magházukkal felfelé. A mézet a vajjal és a mandulával megmelegítjük, majd a barackokba töltjük. 200°C-on kb. 40 percig sütjük.