- 2,5 dl tej
- 6 dkg porcukor
- 20 dkg zsír
- 4 tojás
- 1 csomag sütőpor
- liszt (amennyit felvesz)
- baracklekvár
- 1/2 csomag vaníliás cukor
- 25 dkg porcukor
2,5 dl tejet kevés sóval, 6 dkg porcukorral, 20 dkg zsírral, 4 tojássárgájával, 1 csomag sütőporral és annyi liszttel összedolgozunk, hogy könnyen gyúrható legyen. Vajazott tepsibe egyenletesen elnyomkodjuk és közepes tűznél félig sütjük. Erre a tésztára barackízt kenünk és 4 tojás kemény habjának, fél csomag vaníliás cukornak és 25 dkg porcukornak keverékét ráöntjük. Ezután ismét betesszük a sütőbe és szép sárgára sütjük. Négyzetes darabokra vágva tálaljuk.