Tésztalap:
- 25 dkg liszt
- 5 dkg zsír
- 5 dkg porcukor
- 1 evőkanál kakaó
- 1 evőkanál méz
- 1 tojás
- 1 kávéskanál szalalkáli
- 1 teáskanál fahéj
Krém:
- 5 evőkanál liszt
- 5 dkg cukor
- 7 dl tej
- 25 dkg margarin
- 30 dkg porcukor
- 2 csomag vaníliás cukor
- babapiskóta
A tésztalap hozzávalóit összegyúrjuk és két lapot sütünk belőle. A krémhez a tejből cukorból és a lisztből sűrű krémet főzünk. A margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. Ha kihűlt az első krém akkor a két krémet összekeverjük.
Összeállítás:
Az első lapot megkenjük krémmel majd rárakjuk a babapiskótát, ezt megkenjük krémmel és betakarjuk a második lappal. A tetejére csokimázat teszünk
Pallerné Tóth Szilvia receptje.