Tésztához:
- 30 dkg liszt
- 10 dkg cukor
- 5 dkg margarin
- 1 tojás
- 1 evőkanál kakaópor
- 1 csomag sütőpor
- tej
Krémhez:
- 1 liter tej
- 2 csomag karamellás pudingpor
- 20 dkg cukor
- 20 dkg margarin
Tetejére:
- piskótatallér
- csokiöntet
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk annyi tejjel, hogy jól gyúrható legyen. 25 × 35 cm-es tepsiben 180°C-on három lapot sütünk belőle. A krémhez megfőzzük a pudingot, közben a margarint a cukorral jól kikeverjük. Amikor a puding már kihűlt, a két krémet összedolgozzuk. A lapokat megtöltjük, de hagyjunk keveset, hogy a felső lap tetejére is jusson. Rakjuk ki piskótatallérokkal és díszítsük olvasztott csokival, csokoládémázzal.
Ha tehetjük, hagyjuk a sütit pihenni fél napot vagy egy éjszakát, akkor lesz a legjobb. Jó étvágyat! 🙂
Váradi Gabriella receptje.