A tésztához:
- 30 dkg liszt
- 20 dkg porcukor
- 5 dkg margarin
- 1 tojás
- 1 evőkanál kakaópor
- 1/2 csomag sütőpor
- 1 dl tej
A krémhez:
- 20 dkg vaj
- 20 dkg porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 liter tej
- 3 csomag vaníliás pudingpor
- piskótatallérok
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és nagy gáztepsi hátán 2 lapot sütünk. A tejből és a pudingporból sűrű krémet főzünk, hűtjük. Ezalatt a vajat és a kétféle cukrot habosra keverjük, majd a kihűlt pudinggal jól összedolgozzuk. A kész krémet a két lap közé és a tetejére simítjuk. A felső krémre kis kerek piskótatallérokat sorakoztatunk, végül olvasztott csokoládéval megcsurgatjuk. Négyzet alakúra szeleteljük.
Molnár Andrea receptje.