Tészta:
- 50 dkg darált keksz
- 10 dkg porcukor
- Annyi baracklé (kb.1.5-2dl) hogy kissé lágy tésztát kapjunk
Krém:
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 2.5 dl tej
- 6 evőkanál porcukor
- 15 dkg vaj vagy margarin
A krémhez a tejet felmelegítjük, hozzáadjuk a pudingport. Ha kész a puding, hűlni hagyjuk, majd ha hideg, hozzáadjuk a vajjal jól kikevert porcukrot
kétfelé vesszük a tésztát mert ebből a mennyiségből kettő rúd lesz. Darált dión kinyújtjuk. Megkenjük a krémmel és vastagon megszórjuk darált dióval és feltekerjük és bevonjuk olvasztott csokival.
Németh-Szőke Henrietta receptje.
Látogassátok meg Heni a konyhában oldalt , ahol sok-sok csodás recepteket találtok!