- 40 dkg liszt
- 25 dkg margarin
- 8 tojás
- 20 dkg porcukor
- kevés tej
- 30 dkg kristálycukor
- 2 evőkanál rum
- 30 dkg darált dió
- 10 dkg ét tortabevonó csokoládé
A lisztből, a margarinból, 2 egész tojásból, 20 dkg porcukorból kevés tejjel tésztát gyúrunk. Duplakésfok vastagra nyújtjuk, lassú tűzön félig megsütjük. A kristálycukrot elhabarjuk a 6 tojássárgájával, 2 evőkanál rummal, a darált dióval. Gőz fölött kavarva besűrítjük. Levéve a tűzről hozzáadjuk a 6 tojásfehérje keményre vert habját. A tésztára kenjük. Lassú tűzön egészen megsütjük. Kihűlés után bevonjuk csokimázzal.