Tészta:
- 7 tojásfehérjéhez
- 6 evőkanál hideg vizet és
- 13 evőkanál kristálycukrot teszünk
Ebből kemény habot verünk. Egyenként hozzátesszük a tojások sárgáját. Ezután 4 evőkanál kakaót és 9 evőkanál lisztet adunk hozzá, folytonos habverés közben. Erősen kivajazott, lisztezett nagy tepsiben két lapot sütünk belőle, hogy ne legyen vastag a tészta.
Krém:
- 2 evőkanál zselatint kevés vízben feloldunk, ezután
- 8 dl tejszínből kemény habot verünk, amit
- 6 dkg kakaóval és
- 12 dkg vaníliás cukorral ízesítünk
Közben fokozatosan, állandó keverés közben belecsorgatjuk a zselatint. A krémet rásimítjuk az egyik lapra. A másik lap tetejét olvasztott csokoládéval bevonjuk, 5 × 5 cm nagyságú kockákra vágyjuk, és így felszeletelve ráhelyezzük a tejszínes töltelékre. Forró vízbe mártott, és szárazra törölt késsel felszeleteljük. Tálra helyezzük, és fogyasztásig hűtőszekrénybe tesszük.