- 7 egész tojás
- 3 tojásfehérje
- 53 dkg porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 3 dl tej
- 3 csomag puncs pudingpor
- 3 evőkanál vaníliakrémpor (vagy liszt)
- 2 evőkanál eper- vagy málnaízű Benco-por
- 0,5 dl rum
- 20 dkg margarin
7 tojásfehérjét 21 dkg porcukorral gőz felett kemény habbá verjük. Lassan hozzákeverjük a tojássárgákat, vaníliás cukrot, s az átszitált 3 csomag puncspudingport. Közepes tűznél sütjük, mint a piskótát. Célszerű a tepsi aljára sütőpapírt tenni. A krémhez 20 dkg porcukrot 21 dkg margarinnal, fél dl rummal habosra keverünk. 3 dl tejből, 3 evőkanál vaníliakrémporból (vagy lisztből) krémet főzünk. Kihűlésig keverjük, majd összedolgozzuk a margarinos krémmel. Egyenletesen rákenjük a kihűlt tésztára, s elsimítjuk. Tetejére rátesszük a 3 tojás fehérjéből, 12 dkg cukorból gőz felett keményre vert habot. Ismételten elsimítjuk, s rászitáljuk a Benco-port, mely különleges ízt ad készítményünknek. (Célszerű a tetejét száradás előtt beszeletelni.)
Ha Benco-port nem tudunk beszerezni, akkor csokiöntetet is tehetünk a tetejére. Igen mutatós sütemény.