Tészta:
- 50 dkg liszt
- 15 dkg cukor
- 15 dkg zsír
- 1 tojás
- 1 csomag sütőpor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 2 dl tejföl
Krém:
- 7,5 dl tej
- 3 csomag puncs pudingpor
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
Máz:
- 20 dkg porcukor
- 1 citrom leve
- 2 evőkanál rum
- pár csepp piros ételszínezék (el is hagyható)
- 2 evőkanál olvasztott, hűtött margarin
Tészta alapanyagait összegyúrjuk és 3 lapot sütünk tepsi hátulján. A krémhez tejben felfőzzük a pudingokat, kikeverjük a margarint a porcukorral, majd a kihűlt pudingokhoz keverjük. Megtöltjük a lapokat, tetejét bevonjuk a mázzal. Egy éjszakán át pihentetjük.
Borsi Józsefné Gángó Erika receptje.