Tészta:
- 10 tojásos piskótát sütünk
Krém:
- 2 vanília ízű pudingpor
- 5 evőkanál cukor
- 8 dl tej
- 1 csomag őszibarack ízű üdítőpor
- 125 g margarin
Máz:
- 2 csomag vaníliaízű pudingpor
- 2 evőkanál cukor
- 7 dl víz
- 1 csomag multivitamin ízű üdítőpor
- 1 csomag narancs ízű üdítőpor
A krémhez a pudingot megfőzzük a szokásos eljárással, majd belekeverünk egy csomag őszibarackos üdítőport, mikor kihűlt, belekeverjük a margarint is. Ezt a krémet a piskótára kenjük. A mázhoz a pudingot a cukorral és a vízzel sűrűsödésig főzzük és belekeverjük a két csomag üdítőport. Ezt kenjük a krém tetejére.
Csenki Renáta receptje.