Sütés nélküli, gyors, egyszerű és finom. Készíthetjük bármelyik ízesítésű tallérral és lehet akár tortaalap vagy tölteléke is bármilyen tortának.
- 5 csomag narancsos piskótatallér (5 x 150 g)
- 1 dl tej
- 15 dkg vaj
- 1 evőkanál kakaópor
Díszítés :
- 1 csomag tejszín ízű habpor, narancshéj
4 cs tallért vágjunk négyfelé. A vajat melegítsük össze a tejjel és a kakaóval, majd keverjük jól össze a darabolt tallérokkal. Vegyük ketté a masszát a felét simítsuk ( nyomkodjuk ) egy 18 cm – es forma aljába. Rakjuk ki a tetejét tallérokkal, majd simítsuk a megmaradt masszát rá. Hagyjuk dermedni pár órát, vagy legjobb ha egy éjszakát áll a hűtőben. Díszítsük habrózsával és reszelt narancshéjjal.
Baloghné Kele Judit receptje.
Látogassátok meg Juditka konyháját, ahol sok-sok csodás recepteket találtok!