- 500 g margarin
- 2 x 10 – 15 dkg cukor ( ízlés szerint )
- 30 dkg csokoládés nápolyi
- 30 dkg citromos vagy vaníliás nápolyi
- 2 tojás
- 1 nagy evőkanál kakaó
- 2 csomag csokoládé ízű pudingpor
- 2 csomag fehér csokis ízű pudingpor
- 2 x 10 dkg zselés cukor
Gőz felett, egy nagy tálban felolvasztok 250 g margarint, 10 dkg cukrot, 1 tojást, 1 nagy kanál kakaót, és 2 csokoládés pudingport. Addig keverem, míg a cukor el nem olvad. Ezután leveszem a tűzhelyről, és beledarabolom a csokis nápolyit, és a zselés cukrot is. Félreteszem, majd ugyan így készítem el, a másik nápolyis adagot is, azzal a különbséggel, hogy abba nem kell egy nagy kanál kakaóport tenni, csak a csokis adagba. Ha ez az adag is elkészült, fogok egy 25 cm – es tortaformát, folpackkal kibélelem, és beleöntöm a csokisnak a felét, jól belenyomkodom fakanállal, majd ráteszem a citromos nápolyis adagnak is a felét. Majd ismét a csokis jön, és a citromos lesz a tetején. Másnap kiveszem a formából és máris szeletelhető.
Szepesi Ági receptje.
Ági nagyon sok szeretettel vár Benneteket az Édességei és Ételei oldalán!