A tésztához:
- 10 dkg porcukor
- 15 dkg olvasztott margarin
- 1 evőkanál tejföl
- 1 evőkanál méz
- 1 egész tojás
- 23 csapott evőkanál liszt
- 1 teáskanál szódabikarbóna
Krémek :
- 2 csomag vanília ízű pudingpor
- 6 dl tej
- 1 evőkanál kristály cukor
- 1 csomag csokoládé ízű pudingpor
- 4 dl tej
- 1 evőkanál kristály cukor
- 25 dkg puha margarin
- 20 dkg porcukor
A margarint a porcukorral habosra keverjük és 2/3 részre osztjuk. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 1/3 részét vékonyra nyújtjuk. Tepsi hátulján megsütjük. 1/3 részét közepes vastagságúra nyújtjuk, majd tepsi hátulján megsütjük. Kihűtjük a lapokat. A pudingokat készre főzzük, külön-külön, majd szoba hőmérsékletűre hűtjük. A habosra kevert porcukros margarin 1/3 részét a csokis pudinggal kézi robotgéppel elkeverjük, majd 2/3 részét a vaníliás pudinggal. 3 dl tejben 2 csomag Dr. Oetker tejszínhabport kemény habbá verünk. 6-6 db vajas vaníliás kekszet ledarálunk. Alulra a vastagabbik lap kerül, majd a vaníliás krém, majd a vékonyabbik mézes lap. Erre eloszlatjuk a csokis krémet, amit megszórunk a vajas keksz morzsával. A tetejére tejszínhabot teszünk. Hűtőbe hagyjuk puhulni a lapokat.
Szűcs Kitti receptje az Konyhatündér oldalról.