Tészta:
- 10 dkg liszt
- 1/2 csomag sütőpor
- 2 evőkanál kakaópor
- 4 tojás
- 4 evőkanál porcukor
- 0,7 dl étolaj
10 dkg lisztet fél csomag sütőporral és 2 evőkanál kakaóporral összekeverünk. 4 tojássárgáját 4 evőkanál porcukorral kikeverünk és hozzáadunk kb. 0.7 dl olajat. A 4 tojásfehérjét felverjük. A tojássárgás cukorhoz először a felvert fehérjét keverjük hozzá laza mozdulatokkal, majd végül a sütőporos lisztet. 26 cm-es tortaformában megsütjük.
Túrókrém:
- 25 dkg margarin
- 6-5 evőkanál porcukor
- 2 csomag vaníliás cukor
- 50 dkg túró
- 2 citrom reszelt héja
25 dkg margarint 6-8 kanál porcukorral kikeverünk, hozzáadunk 2 csomag vaníliás cukrot, 50 dkg túrót, 2 citrom reszelt héját, és mindezt gépi habverővel jól kikeverjük.
Mirindás krém:
- 3,5 dl Mirinda szénsavas narancsos üdítőital
- 1 csomag vaníliás pudingpor
Málnás krém:
- 3,5 dl málnás szénsavas üdítőital
- 1 csomag vaníliás pudingpor
3,5 dl Mirinda narancsos üdítőitalt 1 csomag vaníliás pudinggal felfőzünk, illetve 3,5 dl málnás üdítőitalból ugyanígy elkészítjük a krémet.
Az összeállításhoz a piskótára rákenjük a túrókrém felét, arra a málnás pudingot, majd a túrókrém másik felét és végül a narancsos krémet. A torta oldalát babapiskótával kirakjuk és tejszínhabbal, csokiformákkal díszítjük.
Molnár Andrea receptje.