Tészta:
- 2 x 3 tojásos sima piskóta (egy része kakaóval)
Krém:
- 15 deka porcukor
- 15 deka margarin
- 1 csg vaníliás puding
- rumot
Teteje:
- csoki
- kókuszreszelék
Egy fehér és egy barna tésztát sütöttem sütemény formába, amit margarinnal kikentem és morzsával hintettem meg. Amikor kisültek és kihűltek hosszába 5 fele vágom, mindegyiket és összepárosítom egy csoki egy piskóta A pudingból habos krémet készítek, a szokásos módon felfőzöm és kihűtöm A porcukorból és a margarinból vajkrémet készítek.Amikor kihűlt a puding a vajkrémmel összekeverem és ketté veszem a krémet, az egyik vaníliás a másikhoz rumot öntök. A tésztát szépen megkenem a krémekkel .Hűtőbe teszem és fél óra múlva bevonom csokival és a kókuszreszelékkel megszórom.
Domján Mária receptje.
Látogassátok meg Marcsi finomságok konyháját, ahol sok-sok csodás recepteket találtok!