Tészta:
- 30 dkg liszt
- 8 dkg cukor
- 2 evőkanál méz
- 2 evőkanál tejföl
- 5 dkg margarin
- 1/2 teáskanál szódabikarbóna
- 2 evőkanál kakaópor
Krém:
- 2 csomag málnás pudingpor
- 4 dl tej
- 2 dl málnaszörp
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 1 csomag babapiskóta
- kevés málnaszörp a megforgatáshoz
Máz:
- 10 dkg tortabevonó csokoládé
- kevés étolaj
A tészta hozzávalóiból 35 × 32-cm-es tepsi hátán 2 lapot sütünk. A krémhez a pudingport a málnaszörpben kikeverjük, a tejben felfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudinggal simára kidolgozzuk. Az alsó lapra rákenjük a krém felét, rátesszük a málnaszörpben megforgatott babapiskótákat, rákenjük a krém másik felét, majd a másik lappal befedjük. Csokimázzal bevonjuk, és 24 órára hűtőbe tesszük.
Borsi Józsefné Gángó Erika receptje.