Brownie:
- 155 g étcsokoládé (legalább 74 %-os. Én diétásat használtam)
- 155 g vaj
- 100 g kristálycukor (gyümölcscukor)
- 2 tojás
- 85 g finomliszt
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 csipet só
Mascarponés réteg:
- 450 g mascarpone
- 100 g cukor (gyümölcscukor)
- 2 tojás
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 csipet só
Málnás réteg:
- 400 ml habtejszín
- 50 g porcukor (gyümölcscukor darálva)
- 20 g étkezési zselatin
- 300 g málna összeturmixolva
A puha vajat habosra keverjük a vaníliás cukorral,kristálycukorral,
Ha kihűlt a süti, elegyengetjük rajta a málnahabot. Néhány órát hűtőben pihentetjük.
Mészáros Erika receptje.