- 25 dkg tehéntúró
- 20-20 dkg vaníliás krémtúró és málna
- 2 dl tejföl
- 1 tasak tejszínhabpótló-por
- 2 evőkanál zselatinpor
- 1 dl tej
- 3 evőkanál cukor
Egy kis lábasban a zselatint feloldjuk a tejben. Állandóan kevergetve kis lángon felmelegítjük, de felforralni nem szabad. A tejszínhabpótlót az utasítás szerint elkészítjük. A túrót egy tálban villával összetörjük, hozzáadjuk a krémtúrót, a tejölt és a cukrot. Óvatosan belekeverjük a habot, és a kihűt zselatint, végül pedig a málnát. A kuglófformát folpackkal kibéleljük, beleöntjük a túrókrémet, a tetejét is lefedjük folpackkal, és fél napra hűtőszekrénybe tesszük. Amikor megdermedt, kiborítjuk formából, és felszeleteljük, mint a kuglófot.