Tészta:
- 30 dkg darált keksz
- 10 dkg porcukor
- 5 dkg darált mák
- 2,2 dl tej
Krém:
- 15 dkg puha vaj
- 10 dkg porcukor
- 2 kezeletlen citrom héja
- 4-5 teáskanál citromlé
- 2 evőkanál darált keksz
A krémhez kikeverjük a hozzávalókat. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk.
( akkor jó, ha nem morzsálódik és nem ragad). A masszát kevéske keksz poron kinyújtjuk, kb. 3-4 mm téglalapra. Rákenjük a krémet egyenletesen, és feltekerjük. Folpackba csomagoljuk. Tegyük hűtőbe pár órára.
Juhászné Ildikó receptje a facebook profiljáról, ahol rengeteg, gyönyörűen elkészített süti receptjét találjátok meg!
A fenti recept a szerző engedélyével került feltöltésre!