- 20 dkg gesztenyemassza
- 2 narancs
- 5 dkg aszalt sárgabarack
- 2 dl tej
- 2 evőkanál étkezési keményítő
- 2 evőkanál cukor
- 1 evőkanál Nescafé
- 5 dkg apróra vágott tört étcsokoládé
A tejet a keményítővel, a cukorral és a Nescaféval simára keverjük, majd lassú tűzön kevergetve sűrűre főzzük és lehűtjük. Az egyik narancs héját lereszeljük, levét kifacsarjuk, a másik narancs húsát apró kockákra vagdaljuk. A gesztenyemasszát összedolgozzuk a megfőtt krémmel, a narancslével és a reszelt narancshéjjal. Ezután belekeverjük a narancskockákat, a csíkokra metélt aszalt sárgabarackot és az apróra tördelt csokoládét. Kis tálkákba halmozzuk, és tálalásig hideg helyen tartjuk.
Kép forrása: Pinterest