Tészta:
- 8 tojásfehérje
- 8 evőkanál cukor
- 8 evőkanál liszt
- 1 csomag sütőpor
Krém:
- 8 tojássárgája
- 2 csomag vanília ízű pudingpor
- 2 evőkanál liszt
- 20 dkg cukor
- 8 dl tej
- 25 dkg margarin
Tetejére:
- 1/2 l tejszín
Díszítés:
- reszelt csokoládé
- kókusz reszelék
A tészta hozzávalóit egy vajjal kikent, lisztezett tortaformába megsütjük, tűpróbáig. A krémhez a pudingot megfőzzük a szokásos eljárással, majd kihűtjük és a margarint is belekeverjük. A tésztára kenjük az így elkészült krémet. A tetejét tejszínhabbal beborítjuk és reszelt csokoládéval megszórjuk. Az oldalára kókuszreszeléket szórunk.
Csenki Renáta receptje.