- házi rétestészta vagy 2 csomag réteslap
- 4 dkg vaj
- 5 dl tej
- 15 dkg kristálycukor
- 4 tojás
- 1 tasak vaníliás pudingpor
- 5 cl rum
A réteslapokat kevés vajjal meglocsolva, kettesével egymásra rakva sütőben megsütjük. A vaníliás pudingport kevés hideg tejjel, a cukorral és a tojások sárgájával jól kikeverjük. Ráöntjük a vaníliával ízesített, forrásban levő tejet, s állandó keverés közben, a tűzre visszatéve kb. 3-4 perc alatt krémmé főzzük. Cukorral felvert tojáshabbal lazítjuk, és rummal ízesítjük. Az egyik elkészített dupla réteslapot a sütőlapra tesszük, rákenjük a tölteléket, és beborítjuk a másik megsütött dupla lappal. Vaníliás porcukorral meghintjük, és hűtőszekrénybe téve lehűtjük. Kockára vágva tálaljuk.