A tésztához:
- 50 dkg liszt
- 5 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
- 1 teáskanál szódabikarbóna
- 4 evőkanál olvasztott méz
- 1 dl tejföl
A krémhez:
- 20 dkg porcukor
- 20 dkg margarin
- 1 csomag vaníliás puding
- 5 dl tej
- 10 dkg kókuszreszelék
- 3 evőkanál barack lekvár
A tészta alapanyagait összegyúrom. 4 lapot sütök belőle. A pudingot, a kókuszreszelékkel a forró tejbe felfőzöm és kihűtöm. A margarint a porcukorral krémmé kikeverem. Amikor kihűlt a pudingos krém, összekeverem a vajkrémmel. Az első lapot megtöltöm, a másodikat lekvárral megkenem, harmadikat ismét krémmel. A tetejére fehér vagy étcsokoládét olvasztok és kókuszos darával megszórom.
Domján Mária receptje.
Látogassátok meg Marcsi finomságok konyháját, ahol sok-sok csodás recepteket találtok