- 15 dkg kókuszreszelék
- 1 tubus sűrített tej (15-17 dkg)
- 1 tojásfehérje
- 10 dkg csoki (elhagyható)
A kókuszreszeléket elkeverjük a sűrített tejjel. A tojásfehérjéből kemény habot verünk és beleforgatjuk a kókuszos masszába. Sütőpapírral bélelt tepsire kis halmokat rakunk, egy kiskanál segítségével. 160-170 °C-ra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük. A tepsin hagyjuk kihűlni.
A csokit mikróban vagy gőz felett felolvasztjuk és a kókuszcsókok talpát belemártjuk, visszahelyezzük a sütőpapírra. Majd a maradék csokit a tetejére csorgatjuk.
Magyarné Fekete Veronika receptje.
Látogassátok meg a Veronica’s Cake oldalt, ahol sok-sok csodás recepteket találtok!