Tészta:
- 25 dkg cukor
- 5 dkg vaj
- 2 evőkanál holland kakaópor
- 2 evőkanál méz
- 2 tojás
- 1 teáskanál szódabikarbóna
- 45 dkg liszt
Krém:
- 7 dl tej
- 1 púpozott evőkanál liszt
- 2 csomag tejszínízű pudingpor
- 2 dl tejföl
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
A tetejére:
- 10 dkg étcsokoládé
- 5 dkg margarin
- fél dl étolaj
- kókuszreszelék
A tésztához valókat a liszt és szódabikarbóna kivételével gőz felett besűrítem, majd leveszem a tűzről, és még melegen hozzáadom a szódabikarbónával elkevert lisztet. Összegyúrom, és két lapot sütök belőle 180°C-on, 24 × 22 cm-es tepsiben.
A krémhez a porcukrot a margarinnal habos krémmé keverem. A tejet a liszttel és pudinggal a szokásos eljárással felfőzöm, és langyosra lehűtöm. Belekeverem a tejfölt, és a margarinos krémmel kihabosítom.
A lapra rákenem a krémet, ráteszem a másik lapot, a tetejére gőz felett olvasztott csokoládét simítok, végül pedig kókuszreszelékkel megszórom. Másnap szeletelem.
Domján Mária receptje.