- 25 dkg szögletes háztartási keksz (de azért legyen tartalék, ha netalán mégsem lenne elég)
Krém:
- 3 csomag karamellízű pudingpor
- 1 liter tej
- 7 evőkanál cukor – ezt a tasakon lévő utasítás szerint készítjük el
- 5 dl Hulala habtejszín
- 4 db nagy Sport szelet csokoládé
Egy közepes méretű (25 × 35 cm), magas falú tepsit kirakjuk keksszel úgy, hogy mindenhol fedje a tepsi alját. A karamellás pudingport kevés hideg tejben elkeverjük, ízesítjük cukorral és a többi tejben felfőzzük, hogy jó sűrű legyen, majd még forrón a kekszre öntjük. A fél liter tejszínt habbá verjük, és a 3/4 részét a karamellpuding tetejére simítjuk, ha már kihűlt a pudingkrém. A maradék tejszínbe beletesszük a Sport csokikat felolvasztva. (A csokit mikróban olvaszthatjuk fel leggyorsabban, de figyeljünk, kevés idő kell neki, mert karamellizálódik!) Ez kerül a tetejére. Erre pedig csokit reszelünk, és lehűtjük.
Nagyom finom! Jó étvágyat kívánok hozzá!
Váradi Gabriella receptje.