- 40 dkg liszt
- 15 dkg porcukor
- 1/2 cs. sütőpor
- 25 dkg vaj vagy margarin
- 1 tojás sárgája
A hozzávalókból tésztát gyúrunk, nekem kellett bele egy pici tej is, hogy jól összeálljon a massza.
Töltelék:
- 50 dkg túró
- 15 dkg cukor
- 3 tojás sárgája
- 4 evőkanál búzadara
- ízlés szerint friss, apróra vágott kapor
A töltelékhez kézzel összekeverjük az anyagokat.
36 x 26 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, belereszeljük a tészta felét. Ráterítjük a túrót majd a tészta másik felét is ráreszeljük. 200 °C-os sütőben megsütjük.
Tramita Rita receptje.
TraRita Sütödéje – érdemes benézni és csatlakozni, ahol Rita összes többi házi süteményeit és édességeit megtaláljátok. Szemet gyönyörködtető finomságok – receptekkel!
A fenti recept a szerző engedélyével került feltöltésre!