Tészta:
- 5 tojásból sárga piskótalap
- 3 tojásból kakaós piskótalap
Krém:
- 20 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 1 csomag Nescafé
- 20 dkg darált dió
Miután a megszokott módon elkészítettük a piskótákat, a sárgát 3, a kakaósat 2 lapra vágjuk. A krémhez a margarint habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a kávét és a darált diót is. A torta összeállítását egy sárga piskótalappal kezdjük, megkenjük krémmel, aztán egy kakaós piskóta, krém, sárga piskóta, krém, kakaós piskóta, krém, majd befedjük az utolsó sárga piskótalappal. Az oldalán is megkenjük vékonyan krémmel, majd darált dióval megszórjuk. A tetejére olvasztott csokoládét csorgatunk.
Szántó Hajnalka receptje.